Blogsite voor Jan en Alleman!

Thuis

7 voordelen van een laadpaal aan huis

Tegenwoordig zie je steeds meer elektrische auto’s. Er komen steeds meer modellen uit en er zijn een hoop voordelen verbonden aan elektrische rijden. Belangrijke voordelen zijn dat het laden een stuk goedkoper is dan tanken en dat het veel beter is voor het milieu. Toch zijn er veel mensen die twijfelen of ze wel elektrisch willen rijden. Ondanks de twijfels bij sommige mensen, zijn er nu al veel elektrische auto’s en zal dit aantal voorlopig alleen nog maar verder toenemen. Dit betekent dat er ook laadpalen bij moeten komen. Dit omdat het anders erg druk wordt bij de oplaadlocaties voor elektrische auto’s. Uiteraard zijn er een aantal bedrijven die hier aan hebben gedacht en goede laadpalen verkopen. Een laadpaal aan huis is ideaal, in dit artikel leggen wij uit waarom.

Laadpalen

De groei van het aantal elektrische auto’s zorgt ervoor dat er meer laadpalen nodig zijn. Zo zullen de openbare laadpalen steeds voller komen te staan en kan dit voor vervelende situaties zorgen. Dit is een probleem dat voorkomen kan worden door nu al maar laadpalen te plaatsen. In Nederland zijn er dan ook steeds meer mensen die ervoor kiezen om een laadpaal aan huis te plaatsen. Dit is erg handig omdat je dan altijd opgeladen accu’s hebt. Er zijn veel verschillende merken, soorten en maten verkrijgbaar op het gebied van laadpalen. Een goede optie als je nog opzoek bent naar een laadpaal is een laadpaal van www.groenoplanden.nl kopen. Zij hebben een erg breed assortiment waardoor je altijd een laadpaal naar wens vindt. Daarnaast kun je door te kijken naar deze site een idee krijgen van wat er allemaal mogelijk is. Zo zijn er verschillende mogelijkheden met andere voordelen.

De vele voordelen van een eigen laadpaal

Om terug te komen op de titel van het artikel worden hier nog een aantal voordelen omschreven. . Het eerste voordeel die iedereen fijn zal vinden, is dat een elektrische auto thuis opladen een goedkope manier is om een elektrische auto op te laden. Een ander voordeel is dat je eigen oprit altijd vrij is. Je bent dus altijd voorzien van een oplaadplek waar je altijd gebruik van kunt maken. Daarnaast zorgt een laadpaal aan huis er ook voor dat je de auto kunt opladen op momenten dat je hem niet nodig hebt. Daarnaast kan het aan huis opladen van een elektrische auto ook voor zakelijke voordelen zorgen. Zo is dit goedkoper en zijn de kosten aftrekbaar. Een ander voordeel die je alleen zult ervaren als je zonnepanelen hebt, is dat je de auto gratis kunt opladen. Een ander voordeel van een eigen laadpaal is dat je hier geld aan kunt verdienen. Zo kun je de laadpaal aan een app koppelen waardoor men weet dat er een oplaadpaal in de buurt is. Als zij hier gebruik van willen maken, zullen ze hiervoor moeten betalen. Hierbij worden de stroomkosten betaald, maar wordt er daarbovenop ook nog een extra bedrag gerekend voor het ter beschikbaar stellen van de laadpaal. Dit geld mag jij houden en dit bedrag kan in verloop van tijd hoog oplopen.