Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Bedrukte T-shirts, altijd leuk

Tegenwoordig is het heel makkelijk om zelf een T-shirt te laten bedrukken. Online zijn er veel aanbieders, bijvoorbeeld Tshirtdeal.nl. Hartstikke leuk! Een zelf bedrukt T-shirt is altijd een goed idee. In welke situaties dan hoor ik je denken? Nou, in bijna alle situaties! Lees deze blog en ontdek meer over het bedrukte T-shirt.

Personaliseren

Je kunt een T-shirt helemaal naar je eigen voorkeuren laten bedrukken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor welke kleur shirt je wilt, welke tekst je er op wilt zetten, in welk lettertype en hoe groot. Daarmee kun je dus een T-shirt maken, precies zoals jij dat wilt. Had jij ooit ambities om designer te worden? Misschien kun je een eigen webshop opzetten met je zelf bedrukte T-shirts! Experimenteren maar en wie weet creëer jij zo je eigen merk!

Team

Een bedrukt T-shirt is ook erg leuk voor jou en je sportteam. Zo ziet iedereen meteen dat jullie een team zijn. Naast jullie officiële tenue heb je zo nog een kledingstuk dat hierop wijst. Je kunt bijvoorbeeld warmloopshirts bedrukken voor de warming-up, of juist voor de cooling down na een spannende wedstrijd. Of als jullie op team-weekend gaan, hoe leuk is het dan als iedereen hetzelfde shirt aan heeft!

Schoolreisje

Een bedrukt T-shirt is ook heel handig voor een schoolreisje. Als alle kinderen hetzelfde shirt aan hebben, zijn ze meteen herkenbaar als groep. Zo kun je makkelijker het overzicht houden, en raak je minder snel kinderen kwijt. Voor de kinderen is het leuk als ze een nieuw, vrolijk shirt hebben en het shirt is daarna een leuke herinnering aan deze dag. Ze kunnen het shirt ook prima daarna aan doen om bijvoorbeeld in te gymmen, of om lekker buiten te spelen!

Bedrijfsuitje

Heb jij binnenkort een bedrijfsuitje met je werk? Hoe leuk is het dan als jullie allemaal een bedrukt T-shirt aan hebben! Je kunt dit T-shirt bedrukken met jullie logo, de naam van jullie afdeling of juist gaan voor een niet-werk gerelateerde bedrukking. Misschien juist met een bijnaam voor iedereen, of jullie favoriete grapje die jullie altijd met elkaar maken? Het kan allemaal, en een gezamenlijk T-shirt is altijd goed voor de verbondenheid onder de collega’s.

Dit zijn pas een paar van de vele opties waar een bedrukt T-shirt een leuk idee is, bedenk zelf eens in welke situaties het verder leuk is. Je kunt bijvoorbeeld ook een bedrukt T-shirt cadeau doen aan een vriend, bedruk het shirt met iets wat hij leuk vindt: een foto, naam van zijn sportclub of wat dan ook. Opties genoeg!