Blogsite voor Jan en Alleman!

Vakantie

Comfortabel en ontspannen reizen? Stuur je koffer alvast op vakantie!

Ben jij niet zo van het ‘travelling light’ principe en lukt het je maar niet om een bescheiden tas mee te nemen op reis? Dan sjouw jij je waarschijnlijk altijd een ongeluk. Wil jij ook nooit meer slepen met je koffer en voortaan optimaal kunnen genieten van je vakantie? Lees dan gauw verder en volg deze handige tips.

Ontspannen mindset


Op vakantie gaan doet een mens goed. Tijdens vakantie zijn we meestal gelukkiger, gezonder en energieker. Dit komt omdat je even niet hoeft te denken aan je dagelijkse verplichtingen, zoals school of werk. Echter veroorzaakt de reis zelf regelmatig voor spanning en stress. Veel vakantiestress gaat vaak over de koffer; zit alles er wel in en hoe krijg je het allemaal mee? Je kunt dit voorkomen door je koffer alvast vooruit te laten sturen naar je vakantiebestemming. Hierdoor verminder je de kans dat je ziek wordt op je vakantie, omdat je meer ontspannen bent voor vertrek. Je kunt ook je fiets versturen als je van plan bent op je vakantie mooie tochten te gaan maken. Dan kun je comfortabel op je eigen fiets rijden in plaats van er een ter plekke te huren. Het kost niet veel en ’t is een fluitje van een cent! Je hoeft alleen te zorgen voor een fietskoffer, deze kun je vaak huren bij je lokale fietsenmaker. Zorg er wel voor dat alles goed is verpakt, laat dus geen losse onderdelen achter in je koffer. Dit verminderd de kans op schade.

De afdeling beauty


Mocht je veel smeerseltjes willen meenemen op reis, kijk dan goed naar de voorschriften. Soms zijn de controles streng en je wilt natuurlijk wel dat alles op je bestemming arriveert.

Zo maak jij koffer klaar voor transport


Een goede voorbereiding is het halve werk. Wanneer je je koffer vooruit stuurt, ontvang je per post een week voor vertrek de benodigde documenten en verpakkingsmateriaal. Lees dit goed door zodat je weet wat je kan verwachten en wat je moet doen. Als alle spullen gepakt zijn en klaar voor vertrek, dan komt de chauffeur je spullen thuis ophalen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van je bagage, want met een link naar Track and Trace kun jij je spullen volgen en in de gaten houden. Wanneer je een retour hebt geboekt kun je je bagage op dezelfde manier inpakken en achterlaten bij de receptie.

Dus, wil jij zonder zorgen en stress op vakantie? Verstuur dan gewoon je koffers alvast naar je bestemming.