Blogsite voor Jan en Alleman!

Thuis

De entertainment provider voor jou

Je wilt graag meer spellen kopen voor je PlayStation, Nintendo, Xbox, Roblox of Spotify, dat kan! Met een game card kan je genoeg spellen kopen zodat je eindeloos spellen kan spelen. Sinds 2018 kan je gamecodes, giftcards, abonnementen, betaalkaarten en beltegoed bestellen. Voor iedere gamer is het belangrijk om flexibel te zijn op het internet en verschillende mogelijkheden op kunnen. Je hebt namelijk regelmatig codes nodig voor het maken van bijvoorbeeld video’s.

Urenlang kunnen gamen?

Veel ouders vragen zich af of het wel goed is voor de ontwikkeling van een kind om urenlang te gamen en spellen te spelen. Voor veel kinderen en volwassen biedt gamen juist als een ontspanning, een plek om je even helemaal af te sluiten van de realiteit. Het kan voor meer dingen voordelig werken, je krijgt er namelijk een betere hand- oog coördinatie van, meer geduld, een beter werkgeheugen en je verbetert je Engels en creativiteit. Door het spelen van spellen kan je je vaardigheden ontwikkelen, vooral op stressvolle situaties. Games kunnen ook helpen bij de behandeling van depressie en angstklachten. Het gamen heeft verreweg een negatief effect op de ontwikkeling van vooral kinderen, maar ook bij volwassenen.

Handige tool

Met een game card kan je gemakkelijk aankopen doen in een ruim aanbod op jouw favoriete game. Een game card kopen is dan ook erg makkelijk. Je koopt een game card, verzilvert de code en vervolgens kan je ook nog eens sparen voor korting en natuurlijk genieten van je aankoop(en). Wanneer je meer tegoed wil kopen, kan je dit doen in bijvoorbeeld de Playstation Store. Hierna kan je direct aankopen doen en heerlijk gaan gamen.

Met een betaalkaart betaal je online op een veilige en anonieme manier. Je kan deze kaarten vervolgens direct gebruiken om een grote of mooie aankoop te doen, volledig zonder risico.

Giftcards zijn er om uit te delen, of om zelf te gebruiken. Een giftcard kopen is nog nooit zo makkelijk geweest, want binnen een paar minuten zit hij al in je mailbox. Ideaal voor wanneer je last-minute nog een cadeau voor iemand moet regelen. Voor iedereen is er een giftcard beschikbaar, het maakt dan ook niet uit welk budget je hebt. Ikwiltegoed is de place to be om een kaart te kopen, de echte Xbox, Playstation en Nintendo fanaten zullen hier een groot plezier van hebben. Voor je beste vriend en fanatiekeling is er ook een Roblox giftcard. Hij zal ongelofelijk blij zijn met het cadeau. Ook voor de Warcraft, Overwatch en Hearthstonde fanatiekelingen zijn er opties, dan bestel je namelijk de Blizzard giftcard.