Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

De leukste speelkaarten van series als Pokémon

Al voor een paar generaties kijken de meeste kinderen graag naar bepaalde series op tv. Nu de series vaker op streamingsdiensten worden uitgezonden, verandert de manier van kijken een beetje. Toch is het leuk om te zien dat bepaalde shows die al een paar decennia meegaan nog steeds enthousiast bekeken worden door de kids. Pokémon is bijvoorbeeld een goed voorbeeld van deze series. Een show als Pokémon gaat al sinds de jaren 90 mee. Tot nu toe is de show nog steeds goed bekeken en zijn er al veel verschillende afleveringen van de serie verschenen. Daarnaast zijn er ook andere zaken van Pokémon te vinden, zoals films, games en spelletjes. Ook de kaarten van Pokémon zijn over de jaren erg populair geworden. Veel mensen verzamelen deze kaarten dan ook nog steeds, en ook voor kinderen blijven deze kaarten leuk om te hebben. 

Pokémon kaarten 

Pokémon kaarten zijn er namelijk in ontzettend veel verschillende soorten. Voor ieder seizoen worden er weer nieuwe Pokémons ontworpen, waardoor er ook steeds weer nieuwe kaarten bijkomen. Het is daarom dan ook dat de serie zo interessant blijft. De Pokémons blijven zich alsmaar vernieuwen en hierdoor is er altijd iets nieuws te ontdekken bij de serie. Er zijn nu dan ook al veel verschillende kaarten die je van Pokémon kan verzamelen. Om de kaarten nog specialer te maken is het ook mogelijk om te kiezen voor bepaalde pakketten en boxen met veel verschillende Pokémon kaarten erin. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een pokemon collection box. Ook kan je kiezen voor andere soorten boxen met allemaal een andere inhoud, zoals de pokemon elite trainer box. Hierdoor blijft het leuk om nieuwe Pokémon te ontdekken en daarvan ook de kaarten in het bezit te krijgen.  

En andere kaarten (TCG)

Naast de Pokémon kaarten zijn er nog meer soorten kaarten van andere series die je kan sparen. Zo zijn er bijvoorbeeld bekende shows als Yugioh en Dragon Ball Z die ook nog steeds erg populair zijn. Deze shows komen ook uit de jaren 90 en stonden deels ook bekend om de kaarten die ervan verzameld konden worden. Het interessante bij Yugioh hiervan was, dat de kaarten ook daadwerkelijk in de serie gebruikt werden. Op deze manier lijkt het dus. Net alsof je net als op tv met een spel bezig bent dat in de show Yugioh ook gespeelt wordt. Hierdoor kan het erg leuk zijn om ook deze soorten kaarten te sparen. Niet alleen om ze te verzamelen, maar ook om er spellen mee te spelen.