Blogsite voor Jan en Alleman!

Vakantie

De leukste tijden van het jaar

Elk jaar hebben mensen zin in de leukste tijden van het jaar de Sinterklaas en kerst tijden. Dit zijn tijden waar jij gezellig samen komt met je vrienden en familie. Heb jij bijvoorbeeld kinderen of kleinkinderen dan zullen ook zij het de leukste tijd van het jaar vinden. Wie vind het nou niet leuk om cadeautjes uit te pakken die je van Sinterklaas of van de Kerstman hebt gekregen. Helaas hebben wij niet vaak in Nederland een echte kerst gehad. Voor sommige mensen is een echte kerst namelijk een kerst waarbij het ook echt sneeuwt. Als het sneeuwt tijdens kerst zal het toch een beter gevoel geven en kun je meer genieten van de gezellige dagen. Tijdens Sinterklaas wil je natuurlijk niet dat het sneeuwt en hoop je dat het een mooie dag zult gaan worden. Als kerst en Sinterklaas voorbij zijn is er nog een leuke dag om te vieren. Dit is namelijk het einde van het jaar en een nieuw begin van het nieuwe jaar.

Kerst vieren met je familie of vrienden

Voor sommige mensen is kerst de leukste tijd van het jaar. Je kunt dan gezellig met je vrienden en familie zijn. Het is anders dan je bij elkaar op visite komt of elkaar ziet bij een verjaardag. Het is een tijd om gezellig bij elkaar op de bank te kruipen en te genieten van een leuke film met een warme chocolademelk. Tijdens kerst wordt er ook altijd lekker gegeten en kun je gaan voor bijvoorbeeld gourmetten. Er zijn echter nog veel meer dingen die je kunt gaan eten tijdens kerst. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor een lekkere kaasfondue. Wil jij een kaasfondue kopen voor kerst, maar weet je niet waar je die kunt kopen, maak dan gebruik van het internet om je opties te bekijken. Bij een kaasfondue heb je natuurlijk kaas nodig wat je niet altijd zult hebben. Je zou naar een winkel kunnen gaan om kaas te kopen maar je kunt ook online kaas bestellen.

Leuke films tijdens kerst

Tijdens kerst wil je gezellig met je familie op de bank zitten en genieten van een leuke film. Er zullen vele kerstfilms op tv verschijnen. Een van de bekendste films die op tv zal komen zijn het welbekende home alone films. Er zijn nog veel meer kerstfilms die jij kunt gaan kijken zoals all i want for christmas of bad santa. Kortom, genoeg leuke films die je kunt bekijken.