Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

De oorzaken en behandelingen voor erectieproblemen

Wanneer je last hebt van erectieproblemen, kan dat jou een naar en beschamend gevoel geven. Om toch een erectie te kunnen krijgen, is het aan te raden om hiervoor erectiepillen te nemen. Hierdoor wordt de penis volledig stijf en zal tijdens de daad niet meer uit zichzelf gaan verslappen. De oorzaak van erectieproblemen ligt vaak alleen wel dieper, waardoor erectieproblemen blijven bestaan, als hier geen aandacht aan wordt gegeven. Ben jij benieuwd wat de verschillende oorzaken zijn van erectieproblemen en hoe erectiepillen kunnen bijdragen aan een oplossing? Lees dan snel verder!

De oorzaken van erectieproblemen

Erectieproblemen kunnen ontstaan vanuit verschillende oorzaken. Voor sommige mannen kan het ook een combinatie zijn van verschillende factoren. We zetten de oorzaken voor je op een rij:

  • Leeftijd

  • Lichamelijke problemen

  • Psychische problemen

  • Ongezonde levensstijl

Leeftijd

Vrouwen gaan in de menopauze en mannen gaan in de penopauze. De penopauze start voornamelijk vanaf het 40e levensjaar. Het hormoonhuishouden van de man verandert, waardoor het testosterongehalte geleidelijk afneemt. Dit kan verschillende problemen en klachten met zich meenemen, waarvan erectieproblemen er één is.

Lichamelijke problemen

Erectieproblemen kunnen ook ontstaan vanwege lichamelijke klachten. Denk hierbij aan overgewicht, diabetes of problemen aan hart- en bloedvaten. Deze voorbeelden hebben met elkaar gemeen, dat doorbloeding in het lichaam verminderd wordt.

Psychische problemen

Naast lichamelijke problemen, kunnen erectieproblemen ook ontstaan door mentale klachten. Stress een veel voorkomende oorzaak voor erectieproblemen. Psychische problemen kunnen ook ontstaan uit relatieproblemen of het ervaren van negatieve emoties, zoals (faal)angst.

Ongezonde levensstijl

Tot slot, kunnen erectieproblemen ontstaan door het hebben van een ongezonde levensstijl. Bij een ongezonde levensstijl behoren overmatig roken, alcohol drinken en drugs gebruik. Daarbij is het hebben van voldoende lichaamsbeweging ook van groot belang.

Behandelingen tegen erectieproblemen

Om erectieproblemen goed te kunnen behandelen, is het van belang om te weten wat de oorzaak is. Mocht jij niet zeker zijn wat voor jou de oorzaak is, voor het hebben van erectieproblemen? Maak dan een afspraak bij de huisarts aan of bij een specialist. 

Om toch te kunnen vrijen, is het aan te raden om erectiepillen te nemen. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat deze erectiepillen chemische goedjes zijn. Erectiepillen worden namelijk van natuurlijke ingrediënten gemaakt, zonder dat daar iets aan wordt toegevoegd. Erectiepillen zijn daardoor ook goed te gebruiken voor vegetariërs en veganisten. 

Verschillende soorten erectiepillen

Op de markt zijn verschillende soorten erectiepillen te verkrijgen. Wat de beste erectiepil voor jou zal zijn, is in eerste instantie moeilijk om te bepalen. Sommige erectiepillen zijn meer gefocust op een snelle incubatietijd en andere zijn gericht op kracht. Het hangt dus van de persoonlijke situatie- en wensen af, wat de beste erectiepil is. Het is altijd verstandig om voor natuurlijke erectiepillen te gaan, met een keurmerk. 

Stimulerende pillen voor vrouwen

Mannen kunnen seksuele problemen ervaren, maar vrouwen kunnen dat ook. Voor dames zijn er dan ‘stimulerende pillen’ te koop. Deze stimulerende pillen zorgen ervoor dat de vrouw weer met een fijn gevoel kan gaan vrijen. Deze stimulerende pillen zijn ook volledig gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zonder overbodige toevoegingen.