Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Deze overdekte festivals mag je niet missen!

Wanneer de zomer voorbij is, zal er weer binnen gefeest moeten worden. Het liefst lopen we allemaal in een zomeroutfit op een festival met de zon op ons bol, maar indoor festivals zijn zo slecht nog niet. Hier volgen een aantal redenen waarom en welke festivals je dit jaar echt niet mag missen!

Het weer

Wanneer het in de zomer in de avond nog wel eens af kan koelen, blijft het bij overdekte festivals altijd warm! Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over je outfit. Daarnaast kun je ook je regenponcho thuislaten, want de kans op regen is er ook niet. Vaak zijn de locaties van indoorfestivals gehuurd bij een tentenverhuur bedrijf.

Afstanden

Wat ook een voordeel is van een indoor festival is dat de locaties vaak kleiner zijn dan in de zomer. Hierdoor hoef je vaak minder ver te lopen naar een andere stage en word je een marathon bespaard.

Dit mag je niet missen!

Er zijn een aantal indoor festivals die je echt niet mag missen en dat zijn de volgende:

  1. Amsterdam Dance Event: elk jaar staat in oktober Amsterdam helemaal in het teken van elektronische muziek. Door de hele stad worden feesten georganiseerd, groot en klein, de hele stad staat op zijn kop! Dit is een jaarlijks terugkerend evenement sinds het jaar 1996.
  2. Awakenings: Awakenings is een concept dat sinds 1997 techno feesten organiseert. Dit is ooit ontstaan in de Westergasfabriek in Amsterdam. Inmiddels is Awakenings een begrip geworden en hier moet je als festivalliefhebber echt een keer bij geweest zijn.
  3. A state of trance: dit is een jaarlijks terugkerend evenement van Armin van Buren en een echte aanrader voor elke festivalliefhebber!

Hopelijk kom je met bovenstaande tips de winterperiode door met deze indoor festivals tot het weer tijd is voor alle outdoor festivals!