Blogsite voor Jan en Alleman!

Thuis

Een beton cire vloer leggen als handige klusser, is dat slim?

Beton cire is een zeer populair materiaal dat je nu veel terugziet in woningen, kantoren en op nog veel meer plekken! Het geeft een ruimte karakter en zorgt voor een moderne uitstraling. Ook combineert het materiaal goed met verschillende woonstijlen. Het vormt eigenlijk een hele goede basis waar je uiteindelijk nog alle kanten mee op kunt! Ook is het materiaal zeer tijdloos en duurzaam van aard en is het op allerlei ondergronden aan te brengen. De enige eis is dat de ondergrond vormvast en vlak is. Het materiaal beperkt zich niet alleen tot droge ruimtes maar kan ook aangebracht worden in je badkamer. Allemaal redenen waarom je kunt gaan voor de bekleding van je vloeren of wanden met beton cire!

Laten uitbesteden of zelf aan de slag?

Het wordt aangeraden om je beton ciré vloer of wand altijd te laten aanbrengen door experts. Zij weten als geen ander hoe ze het beste werken met dit materiaal. Dit komt mede door hun opleiding en ervaring in het werkveld. Beton cire is een slijt- en watervaste stuclaag bestaande uit cement en een verharder. Deze dienen op de locatie pas gemengd te worden met elkaar. Ook is het aanbrengen van het sierbeton een flinke klus. Zeker wanneer je er meerdere ondergronden mee wilt bekleden. Het beton cire wordt aangebracht op een speciale manier. Veel mensen weten niet precies hoe ze deze techniek het beste kunnen uitvoeren. Je laat je vloer of wand dan ook beter aanleggen door een specialist. Die is getraind op de speciale vegende beweging en zal zorgen voor een mooi eindresultaat!

Offerte aanvragen is mogelijk

Natuurlijk wil je van te voren weten waar je aan toe bent. Zeker wanneer je meerdere ruimtes wilt laten bekleden met dit mooie materiaal. Daarom is het ook mogelijk om van te voren een offerte op maat te laten maken. Hierin wordt precies berekend hoeveel geld jouw project gaat kosten. Onder andere wordt er gekeken naar de hoeveelheid materiaal, en de werktijd van de werkmannen. Ook speelt mee welke kleur beton cire jij graag wilt. Ga je voor een veelvoorkomende grijstint? Of wil je graag iets unieks zoals beton cire in het groen? Het is allemaal mogelijk!

Wanneer je er zelf niet helemaal uitkomt, is het mogelijk om advies te vragen aan experts. Deze zijn telefonisch of per mail bereikbaar. Ook zijn ze vaak te vinden in een showroom bij jou in de buurt. Hier kun je tevens ook het materiaal en de kleuren in het echt bewonderen. Twijfel niet langer en maak snel een afspraak!