Blogsite voor Jan en Alleman!

Thuis

Een dagje online shoppen met mama op afstand

Deze dagen is het helaas niet mogelijk om elkaar fysiek te zien. En om die reden heb ik wat leuks georganiseerd voor mijn moeder en mijzelf. We gaan namelijk samen online shoppen, maar dan op afstand. Het is de bedoeling dat mijn moeder en ik elkaar via de telefoon gaan facetimen en dan op onze laptop heerlijk gaan shoppen, met een lekker hapje erbij en een kopje thee. We hebben al een aantal items op het oog, maar we willen ons vooral laten verassen vandaag. 

Veel keuze

Als je online gaat shoppen heb je altijd veel meer keuze, want je komt veel sneller langs alle kleren van de winkels. Het fijne is ook, dat je niet meer hoeft te struinen en geen last van je rug krijgt. Het nadeel is dat je even geen frisse lucht kunt halen en alsmaar thuis zit.

Het is tijd om mijn moeder te bellen, eens kijken hoe zij erbij zit. Ze neemt haar facetime op. Ik moest een beetje giechelen, want mijn moeder heeft haar haren in een knot en een heerlijk huispak aan. Ik zelf mag niks zeggen eigenlijk, want ik heb ook mijn huispak aan en naast mij staat een warme chocomel.

Tijd om te shoppen

Er is zo veel aanbod, dat ik een mijn moeder alvast een lijst hadden opgesteld, zodat we makkelijk door alle winkels heen konden scrollen en niet uren bezig waren met het vinden van leuke winkels.

Na een tijdje scrollen kwamen mijn moeder en ik iets tegen wat we allebei al heel lang nodig hadden, namelijk grote maten mode en hierbij vonden wij grote maten lingerie. Dit is wat je lastig vindt bij het shoppen in fysieke winkels, want tegenwoordig is alles maatje 36. Mijn moeder en ik legde de artikelen meteen in ons winkelmandje.
Toen we naar ons winkelmandje gingen, kwam ik nog een korset tegen. Ik wilde al heel lang een korset kopen, omdat ik vind dat dat mijn figuur mooier maakt. Mijn dag kon al niet meer stuk.

Is het al vijf uur?

Mijn moeder en ik zijn al een tijdje aan het online shoppen. Gelukkig hebben wij allebei wifi, want anders waren de rekeningen hoogopgelopen die dag.
Je kan wel zeggen dat mijn moeder en ik goed zijn geslaagd. We zullen deze week veel pakketjes ontvangen, dus dat wordt nog meer thuisblijven. Het is fijn om op deze manier toch nog een gezellige dag te kunnen organiseren, als het wordt aangeraden om alleen noodzakelijk uit huis te gaan. Laat de pakketjes maar komen!