Blogsite voor Jan en Alleman!

Online

Een nieuw horloge kopen

horloge

Een horloge heeft anno 2018 een hele bijzondere ‘status’. Men draagt horloges niet meer alleen om naar de tijd te kijken. Nee, een horloge is ook een soort van statussymbool geworden.

 

Als u een fraai horloge heeft, geeft dat een bepaalde indruk aan andere mensen. Ook is het horloge uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van een outfit. Met een horloge kan je een bepaalde look aan je outfit mee geven. Maar, wat komt er allemaal bij kijken als je een horloge gaat kopen? Wij helpen je in dit artikel een beetje op weg!

 

Allereerst is het belangrijk om na te gaan wat voor horloge je graag zou willen hebben. Ga je voor een horloge met een kleine diameter of ga je voor een horloge zo groot als de Big Ben? Ook is het belangrijk om na te gaan of je een clean en overzichtelijk horloge wilt of juist een horloge met vele verschillende meters.

 

Een belangrijk onderdeel bij een horloge is uiteraard ook de prijs. Er zit bijvoorbeeld een behoorlijk prijsverschil tussen de verschillende merken horloge. Een horloge van het merk Ebel kan oplopen tot maar liefst €4.000. Het is aan jou om te bepalen of je dat geld uit wil/kan geven aan een horloge.

 

Overigens zijn er ook voldoende horloges beschikbaar voor lagere prijzen. Een horloge van het merk Tissot kan je bijvoorbeeld al kopen vanaf €150. De prijzen voor horloges lopen in ieder geval flink uiteen en dat is niet verwonderlijk. Een horloge kan een waar kunstwerk zijn. Daarnaast worden sommige horloges ook met de hand gemaakt, waardoor de prijs al snel hoog op kan lopen.

 

Tot slot is het ook belangrijk om na te denken over de kleur van het horloge. Ga je voor een opvallend geel horloge? Of gaat jouw voorkeur uit naar een rosé goud of donkerbruin horloge? Je hebt in ieder geval genoeg keus!

 

Bron: Juwelierluitjens.com