Blogsite voor Jan en Alleman!

Werk

Flyers en posters gebruiken om iets voor je bedrijf te promoten

Het klinkt misschien een beetje ouderwets, maar nog steeds is fysieke marketing een geduchte tegenstander van de digitale marketing. Het komt namelijk nog vaak voor dat je flyers in de brievenbus krijgt, of op straat krijgt uitgedeeld of ze bij een receptie kan meenemen voor extra informatie. Of dat je op de fiets of in de auto zit en een grote poster langs de weg ziet hangen voor een evenement. Deze manieren werken voor bedrijven nog steeds heel erg goed wanneer ze een boodschap willen overbrengen aan het publiek. Er zijn natuurlijk verschillende manieren om dit te doen. Om te beginnen kan je als bedrijf flyers laten drukken. Dit kan een bedrijf doen om een actie, nieuw product of een evenement te promoten. Het is dan handig als de flyers een handzaam formaat hebben, zodat je ze makkelijk kan uitdelen maar mensen ze ook makkelijk kunnen meenemen. Verder is het van groot belang dat de flyers die je verspreid van een hoge kwaliteit zijn. Dit is namelijk een soort visitekaartje voor je bedrijf. 

Het laten drukken van flyers

Als bedrijf kan je flyers drukken Drukbedrijf.nl is daar een goede website voor. Hier kan je als bedrijf zelf kiezen wat voor formaat flyers je wil, wat voor soort papiersoort je wil gebruiken en ook de hoeveelheid flyers die je denkt nodig te hebben. Er zijn ontzettend veel verschillende maten, dit hangt vooral af van hoeveel informatie je kwijt wil op de flyer. Je wil namelijk wel dat het goed leesbaar blijft. De tweede keuze gaat over het papiersoort, je kan voor normaal papier gaan, maar er zijn ook veel glanzende keuzes. De glanzende papiersoorten zijn ook direct wat steviger en dus bestand tegen een stootje of een druppel water. Verder kan je ook nog kiezen of de flyer dubbelzijdig of enkelzijdig wordt bedrukt. Dit kan ook afhankelijk zijn van de hoeveelheid tekst. Het voordeel van bestellen bij een online drukbedrijf is dat ze vaak de volgende dag al in huis kunnen zijn. Zo kan je op het laatste moment nog snel voor de volgende dag flyers bestellen. 

Posters laten drukken

Naast flyers is er ook nog een andere manier van een fysieke marketing, dat is namelijk door het verspreiden van posters. Ook posters zijn een hele goede manier om een evenement groots aan te kondigen. Of juist om een actie te laten zien. De grote hoeveelheid keuzes die je kan maken bij de flyers is ook mogelijk bij de posters. Zo kan je als bedrijf de maat kiezen, papiersoort en ook de hoeveelheid. Het posters drukken Drukbedrijf.nl maakt dit ook erg snel en in goede kwaliteit. Zodat je het als bedrijf meteen door de stad kan verspreiden.