Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Gezellige uitjes alleen voor echte mannen

echte man

Een uitje organiseren dat enkel geldt voor de echte durvers onder ons? Vergeet gezellig samen een biertje gaan drinken of naar een voetbalwedstrijd gaan. Veel te saai, als je een uitje zoekt voor de echte durvers en de echte mannen onder ons, dan raad ik je aan om eens dit lijstje af te schuimen. Op enkele activiteiten heb je een hoop voor nodig. Hierbij enkele tips voor het opdoen van inspiratie:

 

Offroad rijden op een stevig terrein

 

Vergeet stilzitten in de cinema en begeef jou en je groepje maten op een ruig terrein. Wat dacht je van 4X4 rijden? Met een paar man onder begeleiding in een landrover zitten, op het gaspedaal drukken en gas geven. Vergeet ellenlange theorie, direct het bos in. Hierbij heb je verschillende mogelijkheden: of je kiest ervoor om in een landrover te zitten of in de zomer is het eens leuk om te rijden op een quad. De tijd die je erover wilt doen, kun je uiteraard samen bespreken. Achteraf nog een biertje om na te kaarten?

 

Paintballen, het uitje met adrenaline

 

Terwijl je misschien inspiratie aan het opdoen bent, is dit misschien ook een uitje voor mannen die: niet stil willen zitten en die wel van actie houden. Waarom dan niet schieten op elkaar met paintballen? Dit kun je vergelijken met lasershooten. In dit spel heb je bijvoorbeeld verschillende soorten velden waaronder: waar je op zoek moet gaan op doelwitten (elkaar) en of je in een bos decor bevindt, met loopgraven, boomhutten, camouflagenetten en dergelijke. Dit soort uitje is wel een uitje waar erbij gezweet wordt, dus enkel voor de stoere binken.

 

Uitje waar je tank mag rijden

 

Neen, het is geen grap en het is ook geen oorlog. Het is niet omdat de dienstplicht afgeschaft is dat men niet meer met een tank kan gaan rijden. Als je met een groepje altijd al eens hebt willen meemaken hoe een echte militair zich voelt als hij een stoere, grote, groene tank bestuurt, wel wat houd je tegen? Het is geen goedkope activiteit, maar ongelooflijk de moeite waard om eens mee te maken. Wedden dat je hiervan geen spijt gaat krijgen.

 

Altijd al met een Porsche willen rijden?

 

Als we stoer willen gaan doen, moeten we een keertje ook echt stoer durven doen, toch? Een Porsche staat garant voor: snelheid, plezier en stoerheid. Samen met een compagnon een Porsche besturen op de openbare weg. Laten we er dan ineens een hele activiteit aan vastplakken. Eerst gezellig aan een buffet wat lachen, de baan op en daarna gezellig borrelen.