Blogsite voor Jan en Alleman!

Thuis

Handigste uitvinding voor klussers 

Om tijdens het klussen elke keer ander gereedschap te moeten pakken is erg vervelend. Het kost veel tijd en je raakt al snel wat kwijt. Gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer en kun je gebruik maken van Batavia tools. Dit is een multitool die je voor diverse klussen kunt gebruiken.  

Wat is een multitool? 

Het klinkt allemaal veelbelovend, maar wat is een Batavia multitool precies? Een multitool is gereedschap waarmee je meerdere klussen kan uitvoeren. Het beschikt over een schuur-, zaag-, en snijd functie. Nu zal je wel denken, hoe groot is dit apparaat? Dit valt gelukkig allemaal reuze mee, want een multitool is erg compact. 

Voordelen van de multitool 

Een multitool heeft vele voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat je niet allerlei losse apparaten hoeft aan te schaffen voor de klussen die je moet uitvoeren. Een ander positief punt is dat het gebruikt kan worden bij meerdere materiaalsoorten. Daarnaast is het makkelijk om mee te nemen als je buitenshuis een klusje moet uitvoeren, dit omdat het zo’n compact apparaat is. Door de verschillende opzetstukken waar de tool over beschikt, kan je heel nauwkeurig te werk gaan. Tenslotte is het een apparaat dat werkt op accu, hiervoor heb je dus geen netstroom nodig. Je kan het apparaat dus overal gebruiken zonder dat er draden in de weg zitten. 

De juiste accessoires aanschaffen

Bij het gereedschap kan je ook diverse accessoires kopen. Een accessoire die hier vaak wordt bijgekocht is een schraper. Met een schraper kun je lijm, oude verf en andere soorten resten verwijderen. Als je echt precisiewerk wilt uitvoeren, kun je een flexibele as kopen. Door middel van deze as kunnen ook aan de moeilijkst bereikbare plekken gewerkt worden. Ook heb je voor het schuren een accessoire die kan helpen, namelijk schuur hulpstukken. Deze stukken kunnen je helpen voor het schuren van vlakke oppervlakken en moeilijke hoeken. Deze accessoires zijn niet per se nodig om de multitool te gebruiken, want op zichzelf werkt die ook goed. Maar als je jouw werk nog preciezer wil maken, dan is het nuttig om deze accessoires aan te schaffen. 

 

Als jij erg veel van klussen houdt, is het misschien wel een goed idee om na te denken over de multitool. Het kan je namelijk helpen in sommigen situaties bij het klussen. Bovendien vallen de kosten hiervan reuze mee. Je kan de multitool bestellen via het internet, maar ook aanschaffen bij een fysieke winkel.