Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Het het Nederlandse weer toch naar het buitenland?

swimming

Met het mooie weer van afgelopen zomer denk je wel een aantal keer na voor het boeken van een zonvakantie. Dit jaar is het iets minder maar er komen nog hele mooie dagen op komst. Wij hebben daarom besloten om dit jaar lekker thuis te blijven. We zijn net verhuisd en vinden het daarom ook leuk om het eigen huis hier en daar nog wat op te knappen. Daarnaast hebben we besloten voor in de tuin een groot zwembad aan te willen schaffen. De kinderen zijn dol op water en ik vind het zelf ook heerlijk om zo nu en dan een frisse duik te kunnen nemen met warm weer. Volgens internet zijn er heel erg veel mogelijkheden, dus de zoektocht duurde wel wat lang voordat we het juiste zwembad hadden gevonden.

 

 

Welk zwembad is het uiteindelijk geworden?

We zijn uiteindelijk uitgekomen op een intex zwembad. Dit omdat het merk gewoon heel erg goed aangeschreven staat en de garantieperiode hoger is dan bij een gemiddelde zwembad verkoper. Daarnaast heb je veel meer mogelijkheden qua maten bij een intex zwembad. Wij hebben een behoorlijke tuin en wilde dan ook een groter rechthoekig zwembad. Een rond zwembad vinden wij gewoon niet praktisch, zeker niet bij het opruimen en opbergen wanneer de zomermaanden afgelopen zijn. Een intex zwembad kun je ook gemakkelijk in elkaar zetten volgens de reviews die wij van tevoren hadden gelezen, dat vonden we ook wel belangrijk. Wij kunnen namelijk gerust 2 dagen doen over een Zweedse kledingkast. De kinderen hadden overigens ook een zoektocht gedaan op internet maar zij kwamen aan met een rond zwembad dus helaas, die moest ik al snel afkeuren. De kinderen waren het uiteindelijk eens met het zwembad wat wij hadden uitgezocht.

 

 

Levering en beschrijving

De levering ging vlot. 2 dagen na het bestellen van het zwembad kwam de postbezorger aan met een gigantisch pakket. De postbezorger is bezweet weg gegaan kan ik je vertellen. Mijn man wilde na het avond eten direct kijken wat er allemaal in het pakket zat en zelfs een poging wagen om hem in elkaar te zetten. De beschrijving was zeer duidelijk, zelfs mijn tienerkinderen konden dit nog wel aan. Alle onderdelen waren genummerd waardoor het ook erg overzichtelijk was. Het zwembad stond uiteindelijk binnen een uur in elkaar, en dat voor een gezin met alleen maar linkerhanden! Bij de bestelling hadden we ook speciale gloortabletten besteld en een afdekzijl voor de bladeren en andere troep. Wij zijn blij, kom maar op met het mooie weer!