Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws, Thuis, Vakantie, Werk

Hulp van de slotenmaker

Als je dringend een slotenmaker moet bellen, is dat vaak na een minder leuke gebeurtenis. Gelukkig is de vakman snel onderweg.

Over sleutels en vloeken

Ongetwijfeld heb je jezelf al eens buitengesloten. Niets om je voor te schamen, waarschijnlijk heeft iedereen het al eens meegemaakt. Het is ook snel gebeurd. Even de post uit de brievenbus halen of een pakketje in ontvangst nemen van de koerier en dan valt de deur in het slot! Of je maakt een praatje met de buren en één van de kinderen trekt enthousiast de deur toe! Daar sta je dan, op de stoep voor je huis, hopelijk schijnt de zon. Mogelijk heb je een reservesleutel aan de buren gegeven of aan je familie. Laat de buurman die sleutel nu zo goed hebben bewaard dat het ding niet meer te vinden is. Bovendien geniet je familie net die week van een welverdiende vakantie.

Dringende bijstand

Gelukkig kan je altijd rekenen op slotenmaker123.be. Een slotenmaker slaapt nooit: 24 uur op 24. 7 dagen op 7 kan je hem of haar telefonisch bereiken. Als het om een spoedgeval gaat, zoals je zelf buitensluiten, dan kan de redder in nood binnen het half uur ter plaatse zijn. Uiteraard kan de slotenmaker je ook bijstaan in andere dringende gevallen. Denk maar aan een inbraak. Mogelijk is het slot beschadigd en natuurlijk wil je niet dat vreemden zomaar kunnen binnen en buiten lopen. Dan kan je maar beter zo snel mogelijk een nieuw slot laten plaatsen. Nog een klassieker is je autosleutel die onvindbaar blijkt te zijn, pootjes gekregen. Ook dan biedt een slotenmaker soelaas.

Sluitende offerte

Verder kan je bij een slotenmaker, ook bij een slotenmaker in Arendonk, terecht voor alle andere karweien die met een slot te maken hebben. Denk maar aan het openmaken of vervangen van een kluis, sleutels bijmaken, elektrische sloten plaatsen, noem maar op. Ook voor advies over inbraakbeveiliging en – preventie, kan je bij deze specialisten aankloppen.

Geef zeker op voorhand aan wat je wensen zijn en bespreek de mogelijkheden.  Op basis daarvan kan een sluitende offerte worden gemaakt en vermijd je nadien conflicten over de prijs.