Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een middel die een hoop dermatologen aanraden. De werking van dit middel is dat dit molecuul zich aan water in de huid vasthoudt waardoor de huid wordt opgevuld. Het is een natuurlijk middel waarmee je bijvoorbeeld lijntjes en rimpels kunt opvullen maar los van het opvullen kan dit middel nog veel meer! Ben je benieuwd naar wat meer informatie over dit zuur? Lees dan mijn blog en ik vertel je er erg graag iets meer over. Voor vragen neem gerust contact met mij op of laat een opmerking achter in de reacties. Neem gerust ook een kijkje op de rest van de website voor meer informatie over van alles en nog wat. Dealleman is van alle markten thuis!

Wat is Hyaluronzuur nou eigenlijk?

Ons mensen lichaam bevat van nature al dit zuur, dit middel bevindt zich in ons bindweefsel, huid en zenuwweefsel. Het is een molecuul in ons lichaam en dit molecuul is een water-liefhebber, dit molecuul bindt zich graag vast aan water in onze huid en zorgt zo voor stevigheid, een gehydrateerde huid en zorgt ervoor dat gewrichten soepel blijven. Met andere woorden is hyaluronzuur gewoon een bouwsteen om ons lichaam flexibel en vochtrijk te laten werken. 

Hoe werkt hyaluronzuur?

Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat deze stof de huid van een hele hoop vocht kan voorzien. Uit de onderzoeken is er als uitkomst gekomen dat je met slechts 1 gram zuur tot zeker 6 liter water kunt vasthouden, en dit met maar 1 gram zuur. Nog een feitje over hyaluronzuur is dat het vastgehouden water nooit te veel water is omdat hyaluronzuur substanties afbreekt die overbodig zijn op dat moment. De huid kan los van de oppervlaktelaag gerevitaliseerd worden zodat de huid strakker, gladder en stralender eruit kan komen te zien door dit worden lijntjes en rimpels ook minder zichtbaar. Welke type huid u heeft maakt niet uit, op welk type huid dan ook heeft dit middel de werking die er verwacht wordt! 

Wanneer u gebruik maakt van hyaluronzuur kunt u dus rekenen dat uw huid de perfecte dosis vocht krijgt, lijntjes en rimpels minder worden, de huid soepel en stevig blijft en u het beschermlaagje van uw huid versterkt. Tevens is het middel ontstekingsremmend waardoor acne beter verholpen of voorkomen kan worden en de huid wordt bewapend met antioxidanten zodat vrije radicalen voorkomen worden. Hopelijk heb ik je met mijn blog een beetje kunnen informeren, mocht je vragen hebben stel ze gerust!