Blogsite voor Jan en Alleman!

Werk

Inbox Storage

inbox storage

Het huren van opslagruimte kan de uitkomst zijn als het gaat om het tijdelijk kunnen stallen van je spullen, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Maar is het wel zo handig om te doen aan inbox storage als het niet om een verhuizing of iets dergelijks gaat maar om bijvoorbeeld het stallen van de spullen van je overleden ouders? Hieronder wordt hier verder op ingegaan.

Opslagruimte bij verhuizing

Het gebruik maken van inbox storage tijdens bijvoorbeeld een verhuizing, is een erg goed alternatief als je tijdelijk een overschot aan spullen hebt, bijvoorbeeld wegens het moeten verlaten van je woning terwijl je nog moet wachten op je nieuwe. Hierin kan het zijn, dat je een tijdelijke ruimte nodig hebt om je overige spullen op te slaan. Een opslagruimte is veilig, weerbestendig en bij sommige bedrijven hoort het zelfs bij de service dat al jouw spullen gebracht en gehaald worden. Kortom, een ontzettend goed alternatief als het gaat om tijdelijke opslag van je spullen. Echter, maakt niet iedereen alleen gebruik van inbox storage bij een verhuizing.

Opslagruimte huren voor langere periode

Er zijn ook mensen die een opslagruimte gebruiken om niet te hoeven opruimen. Dit is echter zeer af te raden om te doen. De spullen staan zo namelijk uit het zicht en blijven hierdoor soms wel jarenlang liggen. Dit zorgt voor steeds hoger wordende kosten, gezien je waarschijnlijk elke maand of elk jaar premie betaalt om de box te kunnen huren. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om in plaats van te gaan opruimen, de spullen op te slaan in een opslagruimte. Een veel voorkomende reden, is dat het gaat om de spullen van een overleden dierbare. Mensen weten niet goed wat ze met deze spullen aan moeten, bijvoorbeeld omdat er thuis geen plek voor is en wegdoen teveel pijn doet. Voor deze mensen is het aan te raden, alleen datgeen te bewaren dat emotionele waarde biedt en de rest van de spullen naar wens te schenken aan een volgend doel.