Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws, Werk

Je zaak op een afzetlint

Afzetlint wordt dagelijks gebruikt, zonder daarbij op te vallen. Heb je er al aan eens gedacht om het te laten pimpen?

Het ene lint is het andere niet

Je zou denken afzetlint is afzetlint, punt aan de lijn. Maar dat blijkt niet zo te zijn, je kan verschillende keuzes maken. Allereerst is er de dikte van de folie. Hoe dikker het materiaal, hoe sterker en hoe langer het meegaat. Wist je trouwens dat je ook een biologisch afbreekbare variant kan kopen? Verder kan je ook nog zelf de breedte en de lengte kiezen.Zolang je alleen de folie en de afmetingen kiest, blijft het behoorlijk standaard, maar je kan ook bedrukt afzetlint bestellen. Personaliseren van lint voor je bedrijf of voor een evenement, geeft een nette en professionele uitstraling.

Bingo voor de sponsor

De mogelijkheden van afzetlint met bedrukking zijn schier onbeperkt. De eerste bedoeling blijft een bepaalde zone af te schermen om veiligheid te waarborgen, maar afhankelijk van de gelegenheid waarvoor je het afzetlint gebruikt, kan bedrukking ervan een grote meerwaarde hebben.

Denk bijvoorbeeld aan een groot loopevenement met veel media-aandacht. Veel media-aandacht betekent dat er veel fotografen en camera’s aanwezig zijn. De looproute kan gemarkeerd worden met afzetlint waarop de logo’s van sponsors gedrukt zijn. Telkens de route in beeld komt, komen ook de sponsors prominent in beeld. Met wat geluk verschijnt je logo op de nationale televisie of in de kranten. Mogelijk vinden de beelden van fotografen en cameramensen zelfs hun weg naar de sociale media. Bingo voor je bedrijf!

Toepassingen zat

Een sportevenement is natuurlijk maar één toepassing. Er zijn er nog veel andere te bedenken waar bedrukt afzetlint zijn nut heeft: afschermen van bouwplaatsen, waarschuwingslinten van de hulpdiensten, indelen van parkeerplaatsen, veilig aanduiden van werkzaamheden, noem maar op. Je kan het zo gek niet bedenken. Je kan het afzetlint op maat van de toepassing laten maken. Opvallende kleuren kunnen het verschil al maken. Naargelang het doel kan je afzetlint er dan ook helemaal anders uitzien. Als je een offerte opvraagt, zullen de verschillende mogelijkheden je met plezier toegelicht worden.