Blogsite voor Jan en Alleman!

Studie

Laptop kopen? Ga voor een goedkopere optie en huur er een!

Tegenwoordig zijn de duurste gadgets niet uit ons leven weg te denken. Denk maar aan smartphones, laptops, tablets, smartwatches enz. Toegegeven, ze zijn erg handig, maar ook erg duur. Zeker wanneer je deze toestellen van de bekendste topmerken aankoopt, ben je wel wat geld kwijt. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Wat als we je zouden vertellen dat je deze toestellen zoals een laptop ook kan huren bij studiepc.nl? 

Waarom bij studie pc huren? 

Een laptop of ander toestel huren, dat kan bij studiepc.nl. Belangrijk om te weten is wel dat alleen studenten deze toestellen kunnen huren. Het leven is al duur genoeg voor deze studenten en daarom is het leuk dat zij op die manier een centje kunnen besparen. Je kan al vanaf 15 euro per maand bij studie pc huren. Ook zijn ze erg flexibel, je kan al na 6 maanden de huur maandelijks opzeggen. Je kan zelf de software die je wil installeren op het toestel dat je huurt. En wanneer je problemen ervaart met het toestel, neem je gewoon contact op met de klantenservice!

Laptop te huur bij Studie pc

Een laptop huren bij Studie pc, dat zijn zeker en vast niet zomaar de eerste de beste laptops. ZE werken namelijk samen met A merken van laptops waaronder Dell, Lenovo en Apple. Op die manier ben je verzekerd van kwaliteit en huur je altijd een toptoestel. Je kan een standaard laptop huren, maar evengoed zijn er budget laptops waardoor jij echt voor een spotprijs per maand een laptop kan huren. Wil je toch voor een duurder en beter toestel gaan? Dan kan je ook een Apple MacBook Air huren.

Hoe werkt het om een laptop te huren? 

Een laptop huren is heel gemakkelijk. Wanneer je bij studiepc.nl uitkomt wegens ‘laptop te huur’, hoef je maar een paar stappen te ondernemen om van jouw laptop te kunnen genieten. Je kiest simpelweg het toestel dat je wilt huren. Vervolgens vul je de nodige formulieren in, betaal je veilig en snel de eerste maand huur en een borg via Ideal en uiteindelijk wordt jouw laptop binnen de 5 werkdagen bij jou thuis bezorgd. Ook afhalen en dat volledig gratis, is mogelijk!