Blogsite voor Jan en Alleman!

Online, Werk

Magento 2 zorgt voor een gebruiksvriendelijke webshop voor uw bedrijf

Er zijn verschillende soorten webshops die u met het bedrijf online kan zetten. Voor ieder type bedrijf is het tegenwoordig aan te raden om spullen en producten ook online te verkopen. Op deze manier is het mogelijk om de zaken van uw bedrijf makkelijker te verkopen met het gebruik van het internet. Bedrijven verkopen producten of diensten aan verschillende soorten klanten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw klanten bestaan uit consumenten die de producten vooral thuis gebruiken. Daarnaast is het ook een optie dat uw klanten vooral bestaan uit zakelijke klanten en partners. Op die manier zal de webshop op een andere wijze ingedeeld moeten worden. Het is namelijk belangrijk om de webshop van het bedrijf vooral in te richten voor de gemakken van de klanten in de webshop. Dit vergroot de kans op meer verkopen en ook zullen de zakelijke klanten sneller weer bij uw bedrijf bestellen. 

 

B2B webshop

Een Magento B2B webshop is hierbij dan ook de ideale oplossing om uw producten op de juiste wijze aan te bieden aan de zakelijke klanten. Deze webshop zal ervoor zorgen dat uw webshop voor de zakelijke klanten op de meest aangename manier te gebruiken is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om deze klanten een account aan te laten maken. Dankzij dit account is het voor de zakelijke klanten mogelijk om ook snel de bestelgeschiedenis bij uw bedrijf erbij te halen. Hierdoor kunnen deze zakelijke klanten op een effectieve manier de producten bij uw bedrijf bestellen. Bovendien kunnen de zakelijke klanten kiezen uit verschillende varianten van betaalmethodes. Hoe simpeler het voor klanten is om te betalen, des te groter ook de kans is om online producten te verkopen. Deze webshop van Magento 2 bezorgd uw bedrijf dan ook prettige voordelen. 

 

De web app

Naast het gebruiken van de webshop is het met Magento 2 ook mogelijk om te kiezen voor de optie van een progressive web app. Met deze app zal het voor de klanten mogelijk zijn om niet alleen op de webshop, maar ook in de app producten te bestellen. Hierdoor maakt uw bedrijf het voor de klanten nog makkelijker om producten te bestellen. Dankzij de app zullen uw zakelijke klanten niet eens meer een verbinding met het internet nodig hebben op de computer. Ook kan er dankzij de pwa namelijk gewoon met de mobiele telefoon besteld worden. Hierdoor kunnen zakelijke klanten uw webshop met een eigen app bereiken op de mobiel. Kies daarom ook voor het vernieuwde Magento 2 voor uw zakelijke klanten.