Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Moeilijkheden met vergaderruimtes vinden? 

Niemand wordt uit zichzelf enthousiast als het op vergaderen aankomt. Wil je een vergaderlocatie huren en de collega’s enthousiasmeren? Boek dan een vergaderruimte in een moderne en sfeervolle omgeving met heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Hieronder staan enkele suggesties als je op zoek bent naar een moderne en sfeervolle vergaderruimte:

  • Vergaderen bij de Zoomers

Hoe heerlijk is het om te vergaderen in de natuur, Je kunt bij Zoomers het hele jaar door vergaderen in een strandzaal aan zee en daarbij genieten van een mooi uitzicht. Het dak van de strandzaal bevat 60 zonnepanelen die meer dan voldoende energie leveren. Zoomers biedt verschillende vergaderpakketten zoals de Short Beach en Long Beach met speciale aanbiedingen.

De Short Beach is een 4-uur vergaderarrangement met ongelimiteerd koffie of thee drinken en overheerlijke koekjes. Daarbij krijg je ook nog water, een schaal met vers fruit, ongelimiteerd frisdranken buffet, zoete snack als tussendoortje, flipover en stiften met gebruikmaking van de vergader toolkit.

De Long Beach is een 8-uur vergaderarrangement met hetzelfde ontbijt, fruit en snack als bij de Short Beach. Additoneel bij het Long Beach pakket is de Roodfruit Smoothie en Sandwich Lunch Zoomers. Bij de extra aanbieding kun je kiezen uit een drie gangen keuzemenu, teambuilding activiteiten in samenwerking met het evenementbureau. Je kunt een strandexpeditie doen met een groep van 8 personen of meer onder leiding van een gids. Wil je een Short of Long Beach pakket uitbreiden met een van de extra aanbiedingen, dan kost dat wat meer.

  • Vergaderen bij HNK

Bij HNK( Het Nieuwe Kantoor) bepaal je zelf hoe je de vergaderruimte wilt inrichten. Alle faciliteiten voor een goed verloop van een vergadering zijn aanwezig. De vergaderruimte is bestemd voor een groep van 2 tot 20 personen. Je kunt er trainingen, vergaderingen of andere evenementen organiseren. De vergaderruimte is voorzien van audiovisuele middelen en is een inspirerende omgeving. Je krijgt de nodige ondersteuning van het HNK team en krijgt een extra voordeel als je lid wordt van het CLUB HNK. Passende voeding en drank hoort er ook bij.

  • La Place vergaderruimtes

La Place is geschikt voor elke type vergadering en heeft op verschillende locaties vergaderzalen te huur. Je kunt bij de La Place restaurants en café ontbijt, lunch en diner halen voor je collega’s. Je kunt daarbij genieten van versgemaakte smoothies, overheerlijke soep, salade, warme koffie, sandwiches, pizza’s. Paste en grill mogen niet ontbreken. Natuurlijk zijn er in de vergaderruimtes ook toiletten en wifi aanwezig. In de zalen komt er veel daglicht naar binnen, de vergaderruimte is rustgevend en het is uitgerust met de modernste technische faciliteiten.

  • Vergaderen bij Wageningen International Congress Centre

Het Wageningen International Congress centre (WICC) heeft 26 vergaderruimte die mulitfunctioneel is. Door de combinatie van een drie-sterren hotel en een stijlvolle keuken worden de gasten goed voorzien in hun behoeften. De vergaderruimtes zijn uitgerust met technische en audiovisuele faciliteiten zodat de vergaderingen als prettig worden ervaren. Het hotel waar de vergaderruimtes worden gehuurd telt 208 hotelkamers waar gasten die van ver zijn afgereisd comfortabel kunnen overnachten. De vergaderruimte is in het centrum gelegen. Ook is er een ruime parkeergelegenheid en een restaurant waar de heerlijkste en gezondste gerechten gehaald kunnen worden.

Vergaderen in Amsterdam is interessant maar elders vergaderen in een sfeervolle omgeving geeft een extra impuls aan de medewerkers om zich meer prodcutief en creatief op te stellen.