Blogsite voor Jan en Alleman!

Online, Thuis

Ook een hardhouten poortdeur bestel je online!

Poortdeur

Als je je tuin (opnieuw) aan het aanleggen bent, weet je dat daar nog al wat bij komt kijken. Want behalve beplanting, heb je ook te maken met de échte basis van je tuin. Namelijk het straatwerk en de omheining. Op zeker moment komt dan ook in je op dat je een poortdeur nodig hebt. Maar waar haal je die vandaan? En hoe? Zo’n poortdeur is flink aan de maat en de kans is groot dat ‘ie niet in je auto past. Daarom bestel je ook je poortdeur gewoon online. Hartstikke handig en hij wordt gewoon bij je thuis afgeleverd. Hoef jij ‘m alleen nog maar te plaatsen. Ideaal.

Een poortdeur speciaal voor jou gemaakt

Wanneer je niet voor een standaard poortdeur wilt gaan, maar voor een echte, zelf ontworpen deur, kun je zelf aan de knutsel gaan. Maar het valt lang niet mee om zelf een goede, stevige, betrouwbare poortdeur in elkaar te zetten. Je wilt natuurlijk wel dat deze deur langer mee gaat dan een seizoen en niet gaat verzakken of van ellende uit elkaar valt. Je kunt daarom, ook online, zo’n deur van je eigen ontwerp en maten bestellen. Dat is minder moeilijk dan je denkt. Je volgt gewoon het menu op de site en voor je het weet heb je een offerte in je mailbox.

Een poortdeur moet goed passen

Je hebt natuurlijk niks aan een deur die te breed of juist te smal is. Je wilt niet voor niks zo’n deur in je tuin, dus deze moet wel goed passen. Meten is ook in dit geval weten. Soms is het het handigst om te wachten met bestellen tot de schutting staat, dan kun je daar de maten van je deur op aanpassen. Wanneer je dat niet doet, loop je kans dat je een deel van je schutting moet “snoeien” en dat is veel meer werk dan je bedacht had.
Poortdeur

Sloten voor op je poortdeur

De meeste mensen hebben een poortdeur met een klink en een grendel aan de binnenkant. Maar wat nou als je je deur dagelijks gebruikt om je tuin in en uit te gaan, bijvoorbeeld op de fiets naar en van je werk. Dan is het wel handig als de deur goed op slot en weer open kan. Op de site zijn diverse sloten beschikbaar. Deze kun je los van de deur bestellen, maar ook geïntegreerd in de deur. Net wat jij handig vindt.