Blogsite voor Jan en Alleman!

Werk

Rolcontainer huren voor je horecaonderneming

Wanneer je werkzaam bent als horecaondernemer heb je vrijwel dagelijks te maken met grote hoeveelheden afval. Dit kunnen etensresten zijn, maar ook gebruikte servetten en placemats. Het is belangrijk dat je hiervoor over de juiste afvalmogelijkheden beschikt. Een gewone container die je vaak krijgt van de lokale gemeente is voor al dit afval vaak niet toereikend. Om deze reden is het raadzaam om een rolcontainer te huren. Zo'n rolcontainer kun je behoorlijk wat afval kwijt zonder dat je hierin hoef te gaan springen omdat de container zo snel vol zit. Daarnaast kun je met een afvalverwerkingsbedrijf vaste afspraken maken over het legen van de rolcontainer.

Legen van de rolcontainer

In veel gevallen zal de rolcontainer die je huurt maandelijks geleegd worden. Mocht dit voor je horecaonderneming niet voldoende zijn omdat de container vaak na twee weken al vol zit, kun je hier natuurlijk andere afspraken over maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de container iedere twee weken te laten legen. Daarnaast heeft het huren van een afvalcontainer veel voordelen. Afval is vaak voor jou als horecaondernemer een behoorlijke kostenpost. Voor het ophalen en het verwerken van afval betaal je maandelijks vaak aardig wat kosten. Daarnaast moet je vaak het afval wat je produceert scheiden. Etensresten bij etensresten, restafval bij restafval, plastic bij plastic en karton bij karton. Dit is vaak een heel gedoe. Je wilt immers niet steeds met je handen hoeven te ploeteren in allerlei etensresten. Om deze reden is het dus raadzaam om een rolcontainer te huren. Hierdoor worden je een hoop taken uit handen genomen.

Taken uit handen genomen

Een rolcontainer huren heeft voor jou als horecaondernemer veel voordelen. Het nauwkeurig scheiden van afval is vanaf nu verleden tijd. Wel moet je hier natuurlijk een beetje op letten. Maar je hoeft niet bang te zijn voor een boete wanneer je per ongeluk de gebruikte servetten in dezelfde vuilniszak als de etensresten hebt gedeponeerd. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere rolcontainers te huren. Zo kun je bijvoorbeeld een rolcontainer huren voor alle lege wijnflessen, maar ook een rolcontainer voor het oud papier. Hierdoor beschik je over voldoende mogelijkheden voor het deponeren van je afval. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen wanneer je interesse hebt in het huren van één of meerdere rolcontainers. In de huurprijs die je betaald voor het huren van de rolcontainers zit de prijs voor het legen van deze containers inbegrepen.