Blogsite voor Jan en Alleman!

Werk

shoeplace voor de beste werkschoenen!

werkschoencenter

Op de Alleman.nl zijn we uiteraard van alles markten thuis. Shoeplace kwam onze redactie tegen na een interview met een aannemer. Die zocht een webshop waar hij snel en gemakkelijk in grote getalen werkschoenen kon bestellen. Toen zijn wij dus maar even op zoek gegaan – en met onze kennis van het internet en onze handige skills, hebben we al vrij snel een plek kunnen vinden. Met dit blogartikel hopen we dus dat ook andere aannemers (en mensen in het algemeen die op zoek zijn naar werkschoenen) te helpen. Dus, zonder verder gedoe, het artikel over Shoeplace!

Werkschoenen als fashion item?

Werkschoenen zijn nu niet het eerste waar je aan denkt, wanneer je denkt aan mode. Echter, de bekende Timberlands Iconic boot zijn al vele jaren een bekend gezicht. Zowel in de streetfashion, als in de haute couture. Kortom: met mooie werkschoenen kun je als aannemer dus best ‘de blits’ maken! Zo zijn er werkschoenen die eruit zien als sneakers, of canvas schoenen. Deze hebben vaak een stalen neus, zodat ze op de werkvloer (of buiten, natuurlijk) ook zeer praktisch zijn. Wanneer je aan het werk bent en er valt iets zwaars op je doorsnee sneaker, dan ben je wel verder van huis.

Vooral gewoon erg praktisch

In de eerste instantie dienen deze schoenen vanzelfsprekend praktisch te zijn. Er goed uit zien, dat komt later. Op shoeplace.nl kun je gelukkig een zeer divers aanbod vinden aan verschillende werkschoenen. Daardoor zit er voor iedereen wel iets tussen. Bovendien kun je, zoals eerder vermeld, eenvoudig in bulk schoenen kopen. Erg handig wanneer je als aannemer een grote hoeveelheid tegelijkertijd wil kopen. Het is natuurlijk wel zo leuk als alle medewerkers er een beetje hetzelfde bij lopen. Allemaal een paar witte sneakers als werkschoenen? Tuurlijk, geen probleem. Met het aanbod op shoeplace.nl kun je het makkelijk vinden.

Waarom shoeplace.nl?

Maar goed, je zal je natuurlijk afvragen: “Waarom zou ik bij shoeplace iets moeten bestellen?” Het antwoord is uiteraard vrij simpel. Wat is er nu lekkerder om vanuit de luie stoel, of vanaf je bank, de vetste en meest praktische schoenen voor op de werkvloer te bestellen? Meestal gelijk de volgende dag in huis! Heerlijk, voor wanneer je het écht deze week nodig hebt. Bovendien kun je op deze site ook nog eens allerlei soorten werkkleding bestellen. Zo sla je twee vliegen in één klap. En hoef je niet meer de deur uit voor een andere winkeltocht. Ideaal.