Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

socks om happy van te worden

happy socks

Het blijft lastig om voor de mannen onder ons een leuk (kerst) cadeau te geven waar de mannen ook echt iets aan hebben en wat niet achter in de kast beland. Een geurtje of een blad over autosport begint nu ook saai te worden.
Bij het googelen van een leuk origineel kerstcadeau kwam ik op een website speciaal voor mannen waar ik te gekke sokken had gevonden van happy socks. Nu denk je waarschijnlijk, ja leuk weer blauwe of zwarte sokken met een merkje er op maar nee, deze sokken zijn gemaakt met de drukte en gekste patroontjes die je ooit hebt gezien!
Zelf ben ik helemaal verliefd op de kerst sokken, ze zijn zo vrolijk dat ik al helemaal zin heb ik kerst.
Niet alleen de kerstsokken geven mij een happy gevoel overigens, de andere sokken zijn ook helemaal te gek.
De sokken zijn van hele goede kwaliteit.

Waarom van die gekke sokken?

Ik hoor het je denken, waarom zou ik van die gekke sokken dragen tijdens de feestdagen of naar een dagelijks dagje kantoor. Nou, doe eens gek en trek de gekste sokken van happy socks aan.
Een kennis van ons is werkzaam in het ziekenhuis waarbij zijn outfit bestaat uit een witte blouse, een witte broek en witte klompen. Sieraden zijn verboden en tatoeages zijn bedekt.
Om toch zijn persoonlijke touch te kunnen laten zien heeft hij van ons laatst een paar happy socks gekregen met klavertjes vier erop, niet alleen voor het geluk maar vooral voor de gekke kleuren. Sinds hij de sokken draagt en alleen maar complimenten krijgt over zijn leuke uitvinding, is de helft van de afdeling al overtuigd van het dragen van de happy socks !
Maar buiten het werk om, hoe grappig is het dat je straks aan het kerst diner zit in je nette pak en je nette zwarte schoenen waar hele drukke te gekke kerstsokken onder vandaan komen!

Hallo baas, let je even op?

Ja baas, fijn dat je ook even mee leest. Heb je namelijk ook zo veel moeite met het vinden van een origineel kerstpakket, en ben je het ook zat dat jouw medewerkers op de afdeling rondlopen in een saai zwart, grijs of blauw pak en wil jij ook wel wat kleur zien?
Nou dan heb ik bij deze de oplossing gevonden. Kijk even op de website, daar staan meerdere cadeaupakketten op afgebeeld, de ene nog gekker dan het andere paar!