Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

flexibel vergaderen met stabelbare stoelen

stabelbare stoelen

Als je een bedrijf hebt met een grote groep personeelsleden dan zult u ongetwijfeld weleens een bijeenkomst organiseren waarbij iedereen aanwezig dient te zijn. Hierbij zal u dus zo af en toe een zaal binnen jouw bedrijf moeten inrichten om een dergelijke bijeenkomst te organiseren. Een belangrijk element hierin zijn stabelbare stoelen. Deze kunt u ergens opbergen op een plek waar ze niet in de weg staan en naar wens kunnen worden neergezet. Hoe stabelbaar de stabelbare stoelen zijn is uiteraard afhankelijk van het ontwerp wat u kiest. Het oog wil ook wat, maar het kan zijn dat je smaak wel een wat incouranter model betekent. In dit blog vertellen we je daarom graag wat meer over de stabelbare stoelen.

De varianten binnen stabelbare stoelen.

Over het algemeen zullen het uiterlijk en de functionaliteit de belangrijkste aspecten zijn bij de stabelbare stoelen. Uiteraard is het belangrijk dat er fatsoenlijk op te zitten is. Echter zal de tijd dat er op gezeten wordt veel minder zijn dan de bureaustoel waarbij de ergonomie een veel belangrijkere rol speelt. Bij de stabelbare stoelen zijn een aantal varianten te onderscheiden. Allereerst is er de keuze of je de stoelen koppelbaar wil hebben of niet. Je ziet daarnaast ook een verschil of het zitvlak en de rugleuning aan één stuk zitten. Ook is er de keuze of je de stoel met of zonder armleuning wil hebben. Bij de aanschaf is het ook goed om te letten op de brandveiligheid. Zeker als het om koppelbare stoelen gaat is de brandveiligheid een issue. Daarom zijn er door de brandweer gecertificeerde koppelingen. Als laatste heb je nog stoelen die geleverd worden met een zogenaamde stapelkar of steekwagen. Zeker als het om grotere hoeveelheden gaat is dit arbo technisch wel verstandig om te doen. Je kunt zonder veel sjouwen de stoelen op de plek krijgen die je wil.

Het design van stabelbare stoelen

De meeste designers die kantoormeubilair leveren, leveren ook de stabelbare stoelen. Voor iedere inrichting op je kantoor zijn dus wel passende stoelen te vinden. Iets wat goed is om over na te denken. Ook deze stoelen kunnen namelijk een representatief middel zijn. Als je bijeenkomsten organiseert waarbij er ook prospects zijn heeft u dus een mogelijkheid om ook met je stabelbare stoelen een goede indruk te maken. Er zijn voldoende partijen die van veel designers meubilair kunnen leveren en die ook binnenhuisarchitecten kunnen inschakelen om je van het nodige advies te voorzien.