Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Tips voor accessoires is je huis

Net verhuisd of toe aan iets nieuws? In deze blog geef ik je tips hoe je jouw huis leuk kan aankleden met de juiste accessoires. 

Vloerkleden

Bij de meeste zijn vloerkleden terug te vinden in de woonkamer, maar een vloerkleed past ook heel goed onder de eettafel. Wil je een gaaf printje of liever een neutrale kleur? De By Boo vloerkleden is een merk wat veel verschillende vloerkleden heeft. Niet alleen maar rechthoekige kleden, maar ook ronde kleden in felle kleuren zijn hier te vinden. Deze vloerkleden zijn bij Rebelhouse.nl te vinden en hebben ook zelf een groot assortiment in vloerkleden! 

Planten

Planten bieden niet alleen wat meer kleur in je huis maar zorgen er ook voor dat de lucht in je huis zuiver is en zorgen voor zuurstof. Een plant kan goed de ruimte opvullen als de kamer kaal aan voelt. Zo zijn er heel verschillende planten. Mocht je niet vaak thuis zijn kan je voor een plant kiezen die weinig water nodig heeft of een nep plant. Ook zijn er verschillende soorten maten. Je hebt niet altijd super grote planten nodig. In de vensterbank of op de salontafel kan een klein plantje het ook goed doen. Niet alleen planten kunnen leuk zijn, maar je kan ook voor stengels met pluimen eraan kiezen. Deze zijn vaak in allerlei kleuren beschikbaar en zijn ook een goede opvulling van de kamer.

Muurdecoratie

Bij muurdecoratie horen niet alleen schilderijen, maar denk hierbij ook aan kunst die aan de muur opgehangen kan worden. Vaak zijn deze kunstwerken wat groffer en ‘komen zijn wat meer de kamer in’ wat juist een gaaf effect geeft. Als je toch liever een schilderij aan de muur wilt, is er ook veel keus. Om het wat dynamischer te maken kan je verschillende groottes naar elkaar hangen.