Blogsite voor Jan en Alleman!

Vakantie

Voordelige vliegtickets via Triptime

Het is bijna zomervakantie en dat betekent dat iedereen weer op reis wil. Veel mensen gaan op vakantie met het vliegtuig en ik begrijp wel waarom! Zo kun je met het vliegtuig naar Italië, Portugal, Oost-Europa of lekker naar Turkije! Zelf ben ik ontzettend fan van het laatste land omdat ik Turkije een prachtig land vind. Zo ben ik al meerdere keren naar Turkije op vakantie geweest en iedere keer heb ik mijn tickets geboekt via Triptime. Triptime is een vergelijking website die meerdere bestemmingen, vliegtuigmaatschappijen, tijdstippen en prijzen aanbiedt. Ik zal je zo meteen een idee geven van hoe je een vlucht naar Turkije boekt via Triptime omdat ik denk dat iedereen hier handig gebruik van zou moeten kunnen maken. Zo ben ik zelf heel voordelig naar Antalya, Istanbul en Izmir gevlogen. Maar ook locaties zoals Ankara, Konya, Bodrum, Dalaman en Kayseri staan in het rijtje van vakantiebestemmingen waarvoor Triptime tickets aanbiedt. Ben je net zo enthousiast geworden als dat ik dat ben? Lees dan gauw verder en ontdek de voordelen van het boeken van een ticket via Triptime! 

Boek een voordelig vliegticket via Triptime

Of je nu vaak op vakantie gaat of juist een wat kleiner budget te besteden hebt, niemand wil teveel betalen voor zijn of haar vliegtickets. Zelf ben ik getipt door een vriend van mij dat het in sommige gevallen mogelijk is om flink te besparen op je vliegticket. Triptime vergelijkt verschillende locaties in Turkije met elkaar en biedt vliegtickets aan op elk van deze locatie. Het mooie hieraan is dat je een overzichtelijk en compleet beeld krijgt van alle vluchten naar Turkije in de komende tijd. Triptime geeft informatie over de bestemming, de vliegtuigmaatschappij, het tijdstip waarop je vliegt en de luchthaven van waar je vertrekt. Al deze factoren hebben invloed op de prijs, net als dat de dag in de week en het tijdstip waarop je vliegt dit hebben. Via Triptime krijg je een perfect overzicht van het geld dat je kwijt bent voor elk van de bovenstaande opties, zonder dat je zelf elke maatschappij hun website hoeft te bezoeken. Dit bespaart tijd, maar vooral geld omdat je altijd de goedkoopste optie te zien krijgt. Zeker wanneer het je niet zo uitmaakt op welk tijdstip of welke dag je vliegt kan dit erg veel schelen in het bedrag dat je uiteindelijk kwijt bent. 

Zelf boek ik mijn vakanties naar Turkije al jaren via Triptime en dit heeft mij veel geld bespaard! Dit geld kun je vervolgens weer mooi uitgeven aan een lekker restaurant, een leuke excursie of natuurlijk gewoon lekker in je eigen zak houden. Ik wens je in ieder geval vast heel erg veel plezier op jouw vakantie en ik hoop dat je mijn tips zelf ook eens toepast!