Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Laat vlaggen bedrukken voor jouw bedrijf of vereniging

Wanneer je een bedrijf hebt met een vestiging die mensen kunnen bezoeken, dan is het (natuurlijk) belangrijk dat mensen je kunnen vinden. Je kunt dan natuurlijk kiezen voor handgemaakte bordjes met pijlen langs de weg, maar is het niet veel beter om een vlaggenmast neer te zetten en daar een eigen vlag aan op te hangen? Je kunt vlaggen bedrukken laten met je eigen logo of bedrijfsnaam. Vlaggen bedrukken in full color of juist in één kleur, alles is mogelijk. En vlaggen bedrukken is ook nog eens heel gemakkelijk. Je kunt gewoon je logo uploaden op de site. Het is al snel geregeld!

Vlaggen bedrukken voor langs het veld

Veel sportverenigingen hebben de reclames van de sponsors nog steeds op de boarding langs het veld staan. Maar wat nu als je als extra service aanbiedt om een vlag met het logo van de sponsor te laten wapperen langs de zijlijn? Dat is niet alleen een mooi gezicht, het zal er ook voor zorgen dat je vereniging nog meer geld binnenhaalt van de sponsoren. Zij zullen deze extra service zeer waarderen. Je kunt vlaggen in allerlei verschillende groottes laten bedrukken. Zo kun je ook nog onderscheid maken tussen de hoofd- en de andere sponsoren.

Ook privé kun je een vlag laten bedrukken

Ga je een dagje naar het strand met de kinderen en wil je dat zij je weer gemakkelijk terug kunnen vinden? Dan neem je een vlag mee naar het strand. Maar dat hebben al veel meer mensen bedacht. Het is dus slim om een eigen ontwerp te maken en dit op een vlag te laten drukken. Je kinderen zullen de vlag gemakkelijk terug kunnen vinden. Ook voor bijzondere gelegenheden kun je vlaggen bedrukken laten. Is er iemand 50 geworden? Geslaagd voor het rijbewijs of de middelbare school? Thuis van een lange reis of verblijf in het ziekenhuis? Een vlag bedrukken is altijd een goed idee.

Wat doe je met een lege vlaggenmast?

Je kunt natuurlijk het hele jaar door een vlag aan de vlaggenmast laten wapperen. Maar hoe gezellig ziet mooie vlaggenmastverlichting er uit? Wanneer de dagen korten, is het wellicht iets om een fairybell in je vlaggenmast te bevestigen. Deze fairybells zijn er in verschillende maten en met verschillende hoeveelheden LED lampjes. Ze kosten je dus maar weinig elektriciteit en zullen een mooie toevoeging zijn op ieder bedrijventerrein. Ook wanneer je een vlaggenmast in de voortuin hebt, kun je er een fairybell in bevestigen. Dat ziet er gezellig uit in de straat!