Blogsite voor Jan en Alleman!

Nieuws

Hoe winkelbeveiliging je winkel veiliger maakt!

De winkelstraten lopen weer vol! Na een lange tijd van binnen zitten in tijden van corona, besluiten mensen nu toch om er eens op uit te gaan. Veel mensen kiezen ervoor om naar de winkelstraten te gaan. Ze gaan er even op uit om te kunnen genieten van de sfeer in de stad, om kleding te kopen of om te lunchen. Echter is het zo dat dit in deze tijd nog wel eens kan botsen, omdat er nu eenmaal niet veel mensen bij elkaar mogen komen. Er spelen zich veel meer incidenten af en ook winkelbeveiliging is iets wat deze periode zeker aan te raden is in deze tijd. In dit blog vertellen we je er meer over!

Hoe ga je om met lastige klanten?

In deze tijden van corona, komt het helaas veel vaker voor dat er zich lastige klanten bevinden in de winkels en in de winkelstraat. In de binnenstad van Amsterdam en Rotterdam kwam het bijvoorbeeld erg veel voor dat klanten geen mondkapje wilden dragen, terwijl dit wel verplicht is. Vooral jongeren zien hier de noodzaak niet van in en gaan hiertegen in opstand, wat uiteindelijk voor veel onrust en verstoring van de openbare orde zorgt. Met winkelbeveiliging kun je alvast een eerste stap zetten om deze ongewenste personen buiten de deur te houden. De beveiligers die de winkelbeveiliging verzorgen houden personen in de gaten en waarschuwen medewerkers, waarna er snel actie kan worden genomen!

Ook wanneer er zich in de winkel zelf een klant zich vreemd gedraagt of ineens veel lawaai vertoont, zal deze worden aangesproken en meegenomen door de beveiligers. De winkelbeveiligers zorgen ervoor dat er ten alle tijden orde is in de winkel, zodat iedereen rustig en veilig kan shoppen!

Pak winkeldieven aan!

Met winkelbeveiliging zou je er ook voor kunnen zorgen dat je eventuele winkeldieven aanpakt. Winkelbeveiligers zijn er op getraind om personen in een winkel die vreemd gedrag vertonen, nauwlettend in de gaten te houden. De winkelbeveiligers kunnen door middel van de intercom en eventuele beveiligingscamera’s iedereen op de hoogte brengen, waarna er meteen kan worden ingegrepen wanneer er zich daadwerkelijk een winkeldiefstal afspeelt. Als winkelier heb je een heterdaad winkeldiefstal te pakken, waarna je hier direct actie op kunt ondernemen!

Een veilige omgeving voor de trouwe klant

Met winkelbeveiliging zorg je ervoor dat er een veilige omgeving ontstaat voor de trouwe klant. De winkel wordt zo goed mogelijk in de gaten gehouden en verdachte personen worden aangesproken of nauwlettend in de gaten gehouden, waarna zij ook niet snel iets verdachts zullen gaan doen. Met winkelbeveiliging zorg je ervoor dat de rust toeneemt, je ongewenste personen buiten de deur houdt en er zich geen narigheden zullen afspelen in de winkel. Kijk snel wat winkelbeveiliging voor jou zou kunnen betekenen!