Blogsite voor Jan en Alleman!

Werk

Laptoptassen: waarom elke moderne man er minstens één in de kast moet hebben

laptoptassen

Ik ben een echte tassen fanaat. Veel mensen dat alleen vrouwen tassenliefhebbers zijn, maar dit is zeker niet waar. Voor mannen die hun stijl en voorkomen serieus nemen, zijn mooie tassen geen overbodige luxe. Ook op het gebied van laptoptassen valt er voor veel mannen nog een hoop te winnen qua stijl. Lees in deze blog hoe je een stijlvolle laptoptas vindt die past bij jouw eigen stijl.

Verban de rugzak

“Een laptoptas? Dat heb ik niet nodig, ik gebruik gewoon m’n rugzak.”. Helaas hoor ik deze zin nog veel te vaak voorbij komen. Rugzakken zijn niet hetzelfde als laptoptassen! Eigenlijk zouden rugzakken sowieso verboden moeten worden, mits je hem gebruikt tijdens een wandeling of een andere sportactiviteit. Buiten het feit dat een rugzak er echt niet uitziet (sorry) is het ook niet geschikt om een laptop te beschermen. Laptoptassen zijn speciaal ontworpen om laptops veilig te vervoeren. Hiervoor kun je dus niet zomaar een tas gebruiken.

Wat maakt laptoptassen zo veilig?

Waarom zijn laptoptassen dan zo goed om je laptop in te vervoeren? Heel simpel: omdat ze daarvoor zijn ontwikkeld. In een laptoptas zit een speciaal vak waarin je jouw laptop veilig opbergt. Het is wel belangrijk om te kiezen voor een laptoptas die gemaakt is voor de afmetingen van je laptop. Heb je bijvoorbeeld een laptop van 13 inch? Kijk dan uitsluitend bij de laptoptassen die een binnen vak hebben van 13 inch. Doe je dit niet en koop je bijvoorbeeld een laptoptas die groter is, dan heb je de kans dat je laptop gaat schuiven. Hierdoor kan je laptop alsnog schade oplopen, doordat er bijvoorbeeld stof en/of kruimels in terechtkomen door het schuiven.

Waarop letten bij het kopen van laptoptassen?

Kies bij het aanschaffen van laptoptassen enkel voor een laptoptas die echt bij je past. Hou hierbij rekening met je persoonlijke stijl en voorkeur. Is jouw stijl bijvoorbeeld heel stoer en origineel? Dan is een unieke zoals een denim of canvas laptoptas echt wat voor jou. Ga je liever voor een wat veiligere keuze, kies dan voor een klassieke laptoptas zoals een bruine of zwarte van leer. Denk ook goed na welke kleur schoenen je vaak aandoet naar werk en pas hier de kleur van je laptoptas op aan. Zwarte schoenen met een bruine laptoptas kan namelijk echt niet. Of maak het nog makkelijker voor jezelf en zorg dat je van elke kleur een laptoptas hebt, zodat je eindeloos kunt combineren.